Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Tomas Cestující s rezervací letenky
|
Zaslal: so říjen 27, 2001 11:21 pm Předmět: |
|
|
Docela mě překvapuje dosavadní průběh ankety Mají Američané právo zabít Usámu bin Ládina?
Přidal jsem k ní komentář, na který zatím nikdo nereagoval. Byl bych rád, kdyby alespoň někdo, kdo hlasoval kladně, blíže vysvětlil, jaké pohnutky jej k tomu vedou. Bylo by zajímavé tyto dva pohledy postavit vedle sebe.
[ Editace od Stepan On Date 28/10/2001 ] |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Zaslal: út listopad 06, 2001 1:36 pm Předmět: |
|
|
Tak se nám ta diskuse rozjela přímo v komentářích k anketě. |
|
Návrat nahoru |
|
|
DJ
|
Zaslal: st listopad 07, 2001 2:44 pm Předmět: |
|
|
Osobne bych si dovolil polemiku nad touto valkou vubec. Nevim jak vy, ale ja jsem zatim pouze slysel o tom, ze jsou dukazyprotu U.B.L., ale neslysel jsem nic konkretniho z techto dukazu. Podotykam, ze toho casu jsem v USA. Vlastne jeden ano: Ma hodne penez a uz obcas neco z jinych utoku financoval. Ze nema rad Amreciny delsi cas, to se vi taky... Ne, ze by UBL byl nejakej svatousek, ale uvital bych od mistni vlady trochu vic transparentnosti (kdyz uz nic jineho). Precejen zemrelo spoustu nevinnych lidi a stalo to uz hudne penez. Dostal jsem se k informacim, ktere naznacuji, ze nekterym pol. spickam jde jeste o trochu neco jineho. Diskuse na toto tema by byla mozna mnohem zajimavejsi... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Zaslal: čt listopad 08, 2001 5:30 pm Předmět: |
|
|
Máš pravdu, založím nové téma a napíš něco konkrétnějšího, co víš... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Erunerien
|
Zaslal: po listopad 21, 2005 11:56 am Předmět: |
|
|
ten, kdo by zabil Usámu by na tom byl daleko hůř, než samotný bin Ládin. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Puritan Cestující Economy Class
|
Zaslal: út duben 01, 2008 1:54 pm Předmět: |
|
|
Jakkoliv mi vadí módní a primitivní antiamerikanismus, tak jako křesťan nemohu souhlasit s tím, že existuje "právo" pro člověka zabít UBL. Nicméně rozhodne-li se Bůh rukou nevěřích (třeba Američanů) UBL zabít, tak to Jemu za to nepochybně patří chvála. Ostatně jako za všechno. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|